Fotografik by Ariff

Assalamualaikum, today, aku nak kongsi gambar2 yang telah di edit. Ni atas daya kreativiti aku sendiri, tapi atas idea sifu ku, Inche Gezzeg. Korang boleh refer art work beliau di Gezzeg.fotopages.com. hehehe..So, setelah mendapat kelulusan untuk share gambar dari sifu ku, aku pn memulakan kerjaya edit mengedit.
FotoTulen by Gezzeg Ni gambar ori. Thanks inche Gezzeg.
Ni gambar bakground.
so, Dengan menggunakan software kedai gambar CS2, aku pun cuba lah memerah otak, macamana lah nak edit gambar2 ni. so ini lah hasil2 nyer..hehe..
Fotografik by Ariff
1
2
3
4
5
6
7

dengan ini, please, kepada pembaca2 yang hensem n lawa, tolong pilih mana terbaik and mana terlawa. CnC sangat diperlukan.
thanks and thanks

3 comments:

gezzeg said...

aku rasa paling blend gambo no 2... cun!

gezzeg said...

aku rasa paling blend gambo no 2... cun!

Ariff Firdaus Bin Zolkepli said...

thanks bang Gezzeg...really appreciate it..hehe