Shot Terbaik!

.Shot Terbaik Bulan January.

ha ha ha..After my 'can-say-best-friends-jugak-lah' got his driving license, he's driving me around Kuantan. Ya lah, Mana tak suka kalau dapat lesen lah..kan?kan?..So, memang seluruh Kuantan lah dia bawak aku. So, bila dah dapat ini chances lah, (sebelum ni aku jek drive dia) aku pun mengeluarkan lah gear2 kesukaan aku untuk menge-snap moment2 yang agak2 sebelum ni, tak pernah di-snap.

So There goes, picture diatas clearly for me yang gambar ni merupakan Picture Of The Month aku, yang, secara teknikalnya, di ambil oleh Nikon D40 aku yang dipercayai oleh aku. ha ha ha. Gambar di-snap around Pantai Sepat. Yeah, Slow shutter speed, and center-weighted metering kot. Aku tibai jek..ha ha ha..

By the way, i want to find a shooting partner lah. Gila Bored kalau shoot sorang2. Kalau ada yang berminat nak suruh aku tag along ke, yang percaya aku boleh menghasilkan gambar2 yang magnificent, sila lah contact aku, by any means, add la kat myspace, friendster atau tanya aku kat Shoutbox di sebelah ni saja.

Yang Bored lagi Hensem douh!

RFPhotoJournalister!

2 comments:

mohd SDM said...

ko tak edit kan gambar tu

RF said...

yeap..tak edit.
tambah initial jekk