Jejaka yang meluat...

haha..setelah beberapa lama aku snap-snap gambar si jejaka nih, setelah kawan-kawan dia provoke aku dengan intipati benci dan keji, baru lah aku rasa aku nak buat blog pasal beliau nih..beliau ni seorang yang amat handsome, tapi tak berkaliber, tiada lesen dan boleh dikatakan "adorable" dan "seksi" oleh sesetengah (dikira semua) fashion designer lelaki.

Aku snap gambar beliau ni hanya sebagai bahan bukti, bukan nya untuk tatapan diri sendiri, ha ha ha. hanya 3 gambar yang elok dan masih boleh digunapakai, out of 200pieces of pictures. DSLR jadi out of kontrol sebab ke-homoseksual-an jejaka meluat ini.

ada satu hari, beliau ajak aku ke mall di kuantan untuk berpacaran bersama, sambil berpegangan tangan. HELL NO! beng-beng. hahaha

Nama tidak boleh diberitahu. Minta maaf.
Beliau. beng beng.Bukan nama sebenar
gambar ini boleh secara langsung dan tidak langsungnya menunjukkan yang beliau ni memang jejaka yang horny, contoh,lihat lirikan matanya yang memang sangat meluat bagi sesetengah kaum di Malaysia. Gambar ni boleh dikatakan offensive bagi sesetengah kaum di Malaysia atas sebab-sebab tertentu.

beng beng
Ok, dapat dilihat disini, warna kulit sebenar beliau, ha ha ha..sebenarnya, beng beng ni menggunakan teknik pemutihan seperti Micheal Jackson dan menggunakan alat2 'tester' free dari booth2 perfume atau booth brand "SKII"..nampak agak Gay, dan homosexual jika gambar ini diterangkan ha ha ha. Kawan beliau, McDin(bukan nama sebenar) pernah menyatakan bahawa beng beng ni seorang bisexual. ha ha ha.. beware!

sila jangan ludah screen anda. terima kasih.
Lirikan matanya yang memang hundred percent meluatkan, cukup untuk menakutkan menteri-menteri luar negara. Malah beliau suka kalau lirikan matanya, dibalas. Untuk saudara lelaki, do not stare at those not-so-flirty eyes. Sila cari perempuan. terima kasih
**jangan pandang gambar ini lama-lama..kanser mata

untuk makluman semua, jejaka horny yang hensem ni, ada myspace dan friendster.
sila jangan tekan link ini dan link ini.
terima kasih.

Enjoy!

RFPhotoJournalister!

No comments: