nunin.

"Hai blrrrpppppp"

Hai nama saya Nunin. Saya baru beberapa bulan. Belakang tu abang baru saya. Dia dah tua dah. Tapi belum sweeet 16 lagi. Dia suka pijak saya kalau dia geram. Mata dia biru. Mata saya kuning. Saya tak reti langsung duduk diam. Lihat lidah saya :P

Awak all nak tau satu rahsia abang saya tak?. Dia dah 8 tahun tinggal kat rumah tuan dia, tapi seekor tikus pun tak pernah tangkap. Burung ada la banyakbanyak sikit. Tapi kan, haritu, baru seminggu saya tinggal kat rumah dia, dah tangkap satu ekor tikus muncung playar tirus. Best kan.

lagi satu kan, abang saya tu, dia sombong gila ngan orang tapi jinak. bila orang panggil dia buat taktau je. Dia tengok orang tu pastu dia jilat tangan dia. Tuan dia yang hensem tu rasa nak lempang je si abang ni.

Ok itu saja. Saya baru berat 1 kilo lebih. Merasa lah saya sebab Tuan baru saya dua orang baru kahwin and besar2 gedabak macam train. ok bye bye

Tomei, abang saya, muka serius je, march 2009
nantikan photoshoot saya ya.

6 comments:

Beautiful^Devil said...

dem!!

Naurah said...

tomei gemuk tomei gemuk.
ngeee.

Ain Nadiah said...

tomei mcm muke u la..
haha
:P
kim salam kat nunin ye..
(:

ixzat said...

HOI! hahahahaha comel sial kau! erk mksod aku kucing tuh...jgn slh sgke yek...hahahaha..

revs Chapman said...

ain,
tomei cam muka i?..
wuahaha..ye2 i tau i tomei..
wahahaha...thankies..
insyaAllah i kensalam kat nunin.
:D

ixzat,
betul la tu aku comel..takyah risau la..kau tak gay..kau cuma jujur ngan aku..hahaha

izzatie said...

haha sgt comel..