Salah Panning

*Click to enlarge picture

Exposure Time = 1/30"
F Number = F36
Exposure Program = Shutter priority
ISO Speed Ratings = 800
Metering Mode = CenterWeightedAverage
White Balance = Auto


I don't really know what am i shooting in this picture. The motorcycle or the Proton waja, but, clearly u can see that the motorcycle give more clear picture rather than the proton. The proton just give a clear image just at the rear end of body rather than all. ha ha ha..

GILA. My english Sucks. Big Time.


RFPhotojournalister

3 comments:

shasmanizam said...

akum... wei..gambar2 nko ni menunjukkan nko dah terer main dslr... takyah la nak belajar ngan aku.. aku ni baru belajar jugak.. kekekeke ...tapi kalau nak sama2 buat job wedding, jomle.. aku buat wedding bukan sebab minat, tapi sbb ekonomi je... pepehal kol laa.. buleh lepak2.. -shas- 019-9191 169

Gezzeg said...

Salam, alops bro. ko nyer kijer lawa dah ni. come and join me this friday n saturday. Wedding job. Shoot kat Cenderawasih. Or today evening ada outdoor shoot around 1600 at Taman Gelora. Sms/Call 0129082320.

Anonymous said...

uikkk, mmg betul laa.talented!!aku sokong ko terus maju!!jgn takut tanya, tp kene usaha laa jgk bila bertanya tuh..kalo tak tok guru yg tensen, ajar mcm2 tp tak dpt2.ahahah.
my advice la, improvekan english ko!hahahahahahah!!aku acah je, yg sebenarnya, aku penah mcm ko dulu b4 aku wat wedding. cuba tgk alam ni dr prespektif yg lain. ie. burung layang2 kat depan taj kp, ko nak shoot burung ke kesan najis yg dia tinggalkan?

sori kalo terlebih ckp..aku tak power, tp au pro..jd kene dgr ckp aku..akakakakakakak
-tom-