A letter for you!

OK, blog ni specially for hehe..ada lah..he he he..aku tulis surat ni sebenarnya. Nak luahkan perasan aku. Aku tak pernah rasa macam ni dalam hidup aku. Aku tak pernah rasa tertipu, doubtful dan macam2 lagi perkataan yang boleh describe perkataan ‘tak tahu’ dalam hidup aku. So, aku harap, after reading all the content in this letter, I hope, I can share my feelings with all of you. Thanks. Enjoy

Dear you.

After long time dah tak jumpa dengan kau, rasa rindu terhadap diri kau rasa membuak-buak. Bila aku tanya diri aku, aku rasa pelik. Sebab apa aku perlu rindu kau. Perlu ke?..Ok, At first aku mengaku lah, lepas aku tinggalkan kau, aku dah tak toleh belakang dah, I’m not looking back and I’m not going back to you. Aku tau, kalau aku pandang lagi, aku akan berubah fikiran. Tapi lepas aku tinggalkan kau, lepas beberapa bulan, baru aku dapat tau yang aku memang salah sebelum ni. Baru aku terasa, ada lagi kasih sayang aku untuk kau. I shouldn’t left you alone that day. Surat2 yang sebelum ni handed over to me, semua I tinggal kat tempat tu. Memang aku menyesal. Mintak maaf banyak2. Huh. Aku rasa sangat2 menyesal. Tskk..tskkk..


Tujuan aku tulis surat ni sebenarnya, aku nak cakap kat kau, yang sebenarnya, aku masih perlukan kau. Aku tak patut tinggal kan kau. You know how much I love you kan sayang?. I hope you ada lagi perasaan untuk I. I sebenarnya, I tinggalkan you, bukannya untuk perempuan lain, bukan nya untuk lelaki lain, bukannya untuk harta, tapi sebab perangai you. I memang marah dengan perangai you. I tau yang I ni, boleh la katakan, orang berduit. Tapi you tak patut bising kat orang, you tak patut bising kat mak ayah I, you, lagi tak patut bising dengan I, After all those thing I did to you. You tak ingat ke?...


I mandikan you, kita mandi sama-sama. I mandi kan you masa tidur. Time tu, I rasa happy sangat dapat tengok muka you. Muka yang sangat adorable. Takde yang lain dapat tandingi you lah bagi I..Hmm..I dah jaga you elok-elok kan? You je tak perasan dengan all the things yang I dah buat kat you. And one thing, I sangat admire body you.You sangat special. Special sangat! Lain daripada yang lain. Setiap malam sejak 2 menjak ni, I selalu fikir pasal you, pasal body you, when you’re groaning, and kadang-kadang, I fikir bila you marah, bila I cubit-cubit you, you roar at me. I memang suka. Cute!.


Ingat tak dulu, masa you sakit, I bawak pergi jumpa kawan I, dia ada lah sikit pengalaman..Belajar sampai kat Jepun. I tau you tak suka, tapi, tengok, you dah ok, bukan saja ok, tapi bertambah ok. Takpe, untuk you sayang, berapa banyak duit pn, I sanggup habiskan.Kadang I bawak you jalan-jalan malam-malam, you lagi suka. Sebab dapat hirup udara sejuk. Sejuk sikit paru-paru you kan? Makin malam makin power you. Oxygen banyak kot malam-malam.


Tapi kenapa you balas kat I, perkara-perkara yang buruk. I boleh listkan kalau you nak, tapi I je yang taknak, sebab I taknak ungkit kisah lama. You marah kan kalau I ungkit perkara dulu. Sama la ngan I. You selalu kikis duit I, you makan duit I. kadang-kadang, sekejap je, you dahaga. You memang dahaga cepat. And you kata plak yang I ni making up story. I nak bawak pergi check, You resist it. I tak tau, tapi banyak sangat duit I habis, this is all because of you. I bukannya sayang duit tuh. I sayang you, tapi you tersangat pushy. I benci. You suka paksa-paksa i. Sampai satu masa, I terpaksa tinggal kan you. I terpaksa. Mintak maaf.


I terpaksa benci you, I benci sangat kat you. Sampai kawan I pun benci kat you walaupun diorang nak kat you. I terpaksa lepaskan you. Tinggal kan you.


Tapi , From the bottom of my broken heart. I masih sayang you. And I ada secret, secret yang kalau kawan-kawan I tahu, diorang akan marah I, diorang akan tinggal kan I, macam I tinggalkan you. And for your information, I tak pernah beritahu sape2 tentang rahsia ni. Tapi hari ni I nak kasitau you. Sebenarnya, I simpan lagi gambar you. I selalu search gambar you kat internet. I tau, pada hari yang malang haritu, you seakan menangis bila tinggal kan you. Bunyi you yang last skali, masih lagi tersimpan dalam kepala i. I tau, I akan ingat balik you suatu masa, I akan cari balik. And sekarang I dah dapat contact you, itu je I nak kasitau you.


That’s all I can say to you, I tak pernah tulis surat macam ni. I ada sertakan gambar kat you, gambar-gambar yang tak akan I buang dari hati I, dari minda I, dari dompet i. tapi mintak maaf, gambar kita berdua, I dah buang. Sebab I sedih bila tengok kenangan kita. Gambar you je ada. Ni I ada sertakan. Itu saja untuk you. Terima kasih.


Untuk you wahai Nissan Skyline GTR33. I sayang you. Muahmuah

ni masa kita kat UK..you tak ingat?
Muah2..i sayang you..hehe

4 comments:

iZZatiE said...

ak hny mampu geleng kepala bace post ni sedikit mencarut kt kau.

RF photojournalister said...

wahahahahaha

Gezzeg said...

hahaha lawa gile awek ko ni... hampeh tol.. penat aku baca!

Zara~AB said...

siot je ariff nie. tah paper la kan! agak sengal kat situ. siap la balik kuantan nie. tertipu gue!